Nieuws
1061277
Nieuws

Gezondheidstips van Beyoncé

Beyoncé adviseert Sonja Bakker

Na de bevalling van haar zoontje Bram eind vorig jaar ging Sonja Bakker de strijd aan met haar zwangerschapskilo’s. Deze veertien kilo ging er toch iets moeilijker af dan ze had verwacht. Superster Beyonce worstelt met hetzelfde probleem en heeft een aantal handige tips voor de dieetgoeroe.

1. Realistisch

Een mooi figuur komt niet aanwaaien en daar is het supertalent zich maar al te goed van bewust. Ze vertelt dat ze niet alles kan eten wat ze lekker vindt, maar dat ook zij moet opletten met wat ze in haar mond stopt. Daarnaast is ook de sportschool voor Beyoncé een must om in shape te blijven. Wel draait het volgens de superster niet alleen om je conditie, maar is je mentale sterkte misschien wel belangrijker. Je moet offers maken en bepalen wat er voor jou echt toe doet.

2. Tijd besparen

Beyoncé is een vrouw van het multitasken. Ondanks haar drukke schema, weet ze toch al haar spieren in beweging te krijgen. Dit doet ze door middel van Power Moves. Dit zijn oefeningen waarbij je verschillende spiergroepen tegelijkertijd traint. Daarnaast is ze ook groot fan van intervaltrainingen. Door afwisselend te sprinten en te lopen verbrand je veel calorieën in een korte periode. Wist je dat je met een simpele huishoudklus ook heel eenvoudig calorieën verbrandt? Zo sla je twee vliegen in een klap.

3. Genieten

Jezelf met tegenzin naar de sportschool slepen, is een crime. Daarom is het volgens Beyoncé belangrijk dat je een sport kiest, die je echt leuk vindt. Zo is het leren van danspasjes niet alleen een vorm van sporten, maar is Beyoncé ook helemaal in haar element als ze zwiert over de dansvloer. Experimenteren is een goede manier om de sport te vinden, die het best bij jou past.

4. Tussendoor

Het is natuurlijk heel makkelijk om op de bank te ploffen als je even een uurtje vrij bent. Toch is dit volgens Beyonce niet de manier. Zij grijpt iedere minuut aan om even te bewegen. Geen moeilijke, intensieve sportsessies, maar simpele oefeningen zoals squats zijn erg goed voor je lichaam én voor het verliezen van overtollige kilo's.

5. Zelfvertrouwen

Hoewel haar lichaam een belangrijk onderdeel is van haar werk, is het voor Beyoncé geen doel om in maatje zero op het podium te staan. Ze is blij met haar vrouwelijke lichaamsvormen. Voor Beyoncé is gezond eten een must, maar ze vindt het daarnaast net zo belangrijk om gelukkig te zijn met haar lichaam en goed in haar vel te zitten. Dus maak er geen obsessie van!

6. Motiveren

Jezelf belonen werkt altijd. Althans voor Beyoncé wel. Een Oscar, een mooie jurk, ze vindt altijd wel een manier om zichzelf te motiveren. En als zangeres in hart en nieren, is muziek ook een belangrijke motivatiebron. Ze zet vaak de radio aan als ze gewichten in de lucht moet heffen, want door de muziek is het voor haar makkelijker om de eindstreep te halen. 

7. Zondigen

Taartjes die je naam roepen, chocoladerepen die ronddansen in je dromen, jezelf alles verbieden is niet de juiste methode volgens Beyoncé. Zij eet de hele week gezond en gebruikt de zondag om te zondigen en te genieten van lekkere dingen.