Nieuws/Binnenland
1061302
Binnenland

'Bespottelijke ontgroening'

"Hebben studentenverenigingen niks beter te doen in deze tijd om de eerstejaars met onzinnige en mensonwaardige acties te bejegenen?",  vraagt Gerard Rood uit Bovenkarspel. Hij vindt het tijd worden om 'deze ontgroeningsonzin' af te schaffen en samen zinnige dingen te gaan doen ter kennismaking. Reageer.

Gerard Rood, Bovenkarspel:

Hebben die studentenverenigingen niks beter te doen in deze tijd om de eerste jaars met onzinnige en mensonwaardige acties te bejegenen? Natuurlijk ontkent de leiding dat ze de Hitlergroep niet hebben uitgevoerd maar uit de reactie van de studenten blijkt het tegendeel.

Het wordt de hoogste tijd dat deze ontgroenings onzin eens wordt afgeschaft en als de studenten elkaar zonodig moeten leren kennen kan dit heel goed door allerlei zinnige dingen samen te gaan doen-zoals bijvoorbeeld lekker samen sporten- waar ze ook nog iets van opsteken dan is het voor de studenten ook veel prettiger en niet zo vernederend hetgeen totaal geen enkele meerwaarde heeft.Hopelijk gaat het gezond verstand bij de leiding toch nog eens zegevieren.

Meepraten over dit en andere onderwerpen doet u op www.wuz.nl.