Nieuws/Binnenland
1063307818
Binnenland

Eigenaar van Lamborghini die crashte nabij Hazeldonk: ’Was maar een kusje’

Hazeldonk - De Lamborghini Gallardo die zondagavond crashte op de A16, tussen knooppunt Galder en Hazeldonk in Noord-Brabant, blijkt van een bekende ondernemer te zijn. Omroep Brabant meldt dat Bob Ultee de eigenaar is van de wagen. In gesprek met de regionale omroep zegt Ultee: „Het was gewoon een ordinaire botsing, omdat het een Lamborghini is maakt iedereen er een ding van.”

De ondernemer, die onder meer zeepmerk Sabon oprichtte, reed op de linkerbaan toen het mis ging. Een Peugeot 107, met daarin twee vrouwen, verplaatste plots ook naar de linkerbaan. Ultee vermoedt dat zijn peperdure wagen over het hoofd werd gezien omdat de auto zo laag is. Niemand raakte gewond.

Zelf lijkt Ultee niet onder de indruk te zijn: „Het was maar een kusje.” De auto, met een vanafprijs van 150.000 euro, zal gerepareerd kunnen worden. „Maar”, zegt de ondernemer: „Ik vind het wel heel erg voor die vrouwen.”

Geruchten dat Ultee te hard gereden zou hebben wuift hij weg: „Wat moet ik daar op zeggen? Ik ben dit soort auto’s gewend en reed helemaal niet hard. Maar een Lamborghini maakt veel geluid, dat is het nadeel.”