Nieuws/Binnenland
1067392
Binnenland

Je volgende vakantie plan je met 4G

Het maakt niet of je in de trein, op kantoor of in de file bent. Met 4G op je smartphone of tablet kun je overal waar het jou uitkomt je volgende vakantie plannen. Supersnel 4G en de volgende drie apps maken het plannen van jouw aanstaande skitrip, strandvakantie of wereldreis supersnel en gemakkelijk.

1: TripIt Travel Organizer

Ben je niet alleen van plan om je vakantie door te brengen op het strand en in de hotelbar, maar wil je veel meer plannen? Dan is de applicatie TripIt Travel Organizer ideaal. Met een 4G-verbinding zet je supersnel een uitgebreide reis in elkaar, van vluchtinformatie tot hotelgegevens, vertrektijden van het lokale openbaar vervoer en interessante hotspots in steden die je wilt bezoeken. De app bundelt al je reisinformatie in één handig bestand, dat je vervolgens ook razendsnel naar jezelf kunt e-mailen, met behulp van 4G.

Meer over TripIt Travel Organizer.

2: City Guides

Zin om van je volgende vakantie een stedentrip te maken? Met de applicatie City Guides wordt het plannen van een stadsbezoek een fluitje van een cent. Met de app en een snelle 4G-verbinding kun je razendsnel informatie opzoeken over meer dan 140 steden. Het handige aan City Guides is dat de informatie over deze steden voor een groot deel afkomstig is van lokale ‘experts’. Dit kunnen koks uit restaurants, mode-ontwerpers of barmannen zijn. City Guides biedt je daarom een uniek stadsbezoek, met tips van mensen die jouw favoriete vakantiestad als geen ander kennen.

Meer over City Guides.

3: TripAdvisor

Nog zo’n handige applicatie en website is Trip Advisor, ‘s werelds grootste en meest complete website voor het recenseren van steden, hotels, restaurants en andere vakantiebestemmingen. TripAdvisor is niet alleen handig voor het plannen van een bezoek aan een buitenlandse stad, maar kan je ook veel informatie geven over Nederlandse steden en restaurants. Ben je onderweg naar een restaurant, maar weet je niet wat je moet verwachten? Met je 4G-smartphone en de applicatie van TripAdvisor weet je in een paar seconden of je door kan rijden of beter de volgende afslag kunt pakken.

Meer over TripAdvisor.

Voor meer informatie over 4G van KPN en de beschikbaarheid in jouw woonplaats kun je terecht op KPN.com/4G.