Nieuws
1067816
Nieuws

Lowlands- liefde terugvinden op Facebook

Voor wie er op Lowlands geen telefoonnummer of naam heeft gevraagd van die hele leuke persoon, is er nu een speciale Facebookpagina.

Op de pagina Lost LOW Love kun je een oproep plaatsen, zodat heel Nederland met je mee kan denken.

Oprichtster Ellen Evers loopt al jaren rond met het idee dat we al kennen uit bv het treinblad Rails en ziet het aantal 'likes' in rap tempo oplopen sinds de pagina deze week daadwerkelijk live staat. "Er wordt enorm veel geflirt op festivals, maar omdat je dan druk bent met je vrienden en muziek verlies je diegene snel uit het oog. Wie kent het niet? Op deze plek kunnen mensen elkaar nu terugvinden!"Natuurlijk is een extra motivatie die ene leuke jongen die ze zelf zoekt. "Tijdens een optreden van de Jeugd van Tegenwoordig heb ik na een korte flirt even snel met een leuke jongen uit Utrecht gezoend, maar na een halve afspraak nooit meer gezien."

Volgens de 30-jarige Evers is er al een aantal matches gemaakt, maar hoe meer mensen er helpen hoe meer koppels er kunnen ontstaan natuurlijk. "Er komen ook zulke pagina's voor andere festivals, zoals Lost VALTI Love voor Valtifest en ga zo maar door."En die jongen uit Utrecht? "Die is ook nog niet gevonden! Hij is lang en droeg en bril met spiegelglazen en een petje. Zo moeilijk kan het niet zijn toch?!"