Nieuws
1067984
Nieuws

Weblog van de week

Het lukt vanavond net….. niet

Dr. Laura Moojen-Zaal (39) is plastisch chirurg bij Velthuis Kliniek en heeft, als een van de weinige vrouwelijke plastische chirurgen van Nederland, cosmetische borstcorrecties als specialisatie. Deze week blogt ze over haar leven.

Naam: Laura Moojen - Zaal

Leeftijd: 39

Beroep: Plastisch chirurg

Relatie: Getrouwd

Kinderen: drie; Tycho (11 jaar), Mare (10 jaar) en Quinten (6 jaar)Favoriete website: www.drmoojen.nl

Typische vrouwelijke eigenschap: Pas kunnen relaxen als eerst alles thuis geregeld is.

---------------------------------------------------------------

Ik ben vrij vandaag. De wekker gaat voor mijn man Thybout om 6.30u, maar ik draai mij nog even heerlijk om.

Tycho en Mare hebben met 3 andere vriendjes al de hele week tophockeykamp op Laren. We maken dan altijd een rij-schema en aangezien ik al 2 dagen niet heb gereden in verband met mijn werk, rijd ik vandaag.

Wij ontbijten heerlijk met vers fruit, yoghurt, chiazaad, moerbeien en muesli. De eerste was draait inmiddels. Nadat iedereen is ingesmeerd met zonnebrandcreme en alle hockeyspullen weer bij elkaar gesprokkeld zijn, rijden wij om 8.45u naar Laren en pikken de andere vriendjes op.

Quinten (6 jaar) en ik zijn hierna lekker met z’n tweetjes vanochtend. Hij heeft een beetje pech, want ik moet erg veel boodschappen doen. Ik kook graag en heb een voorliefde voor de Italiaanse en oosterse keuken met veel verse producten, maar ben wel terughoudend met pasta’s.

Na onze lunch ga ik met Quinten tennissen. Ik heb een ton met speciale kinderballen en ik speel hem lekker een uurtje ballen aan. Ik heb hierna nog even tijd om de landelijke patientinformatie voor borstvergroting te corrigeren en mails van mijn website te beantwoorden. Ik vind het belangrijk dat cliënten met hun vragen en wensen persoonlijk contact met mij kunnen opnemen.

Om 16.30u rijden we weer naar Laren om de kids op te halen. Tycho wil graag bij zijn vriendje logeren en bij ons komt een vriendinnetje van Mare logeren.

Thybout en ik gaan ’s avonds nog een uur tennissen. Dit gaat altijd lekker fanatiek. Ik heb vroeger redelijk hoog getennist en Thybout veel gesquasht, maar door zijn kracht en snelheid moet ik aardig aan de bak en allerlei trucjes verzinnen om te winnen. Het lukt vanavond net….. niet. Aaahjj. We drinken thuis nog even wat en gaan op tijd naar bed. Morgen de hele dag opereren.