Nieuws
1068029
Nieuws

Zonder stress op huwelijksreis

Na de mooiste dag van je leven, volgt de mooiste reis van je leven.. Als het goed is. Het blijkt dat huwelijksreizen lang niet altijd zo relaxed zijn als de bedoeling is. Hierbij enkele tips om zorgeloos te genieten van uw honeymoon.

1 - Neem de tijdVeel pasgetrouwde stellen geven op de website van de Amerikaanse krant The Huffington Post de tip om niet direct de dag na de bruiloft op reis te gaan. Door enkele dagen of zelfs enkele weken te wachten met de trip, heeft u de tijd om bij te komen van de hectiek van de trouwdag en kunt u goed voorbereid op reis.

2- Boek op tijdDoordat er zoveel geregeld moet worden voor de trouwdag, schiet het boeken van de huwelijksreis er vaak bij in. Door maanden van te voren te boeken kan er echter weer iets van het lijstje worden afgestreept en voorkomt u last minute-stress.

3- Laat weten dat het uw huwelijksreis is De ervaring leert dat reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en hotels vaak extra aardig zijn tegen pasgetrouwde stelletjes. Schroom dus niet te verkondigen dat het om uw huwelijksreis gaat en wie weet sleept u er extra voordeeltjes uit, zoals een upgrade.

4- Boek all-inMisschien vindt u een all inclusive-vakantie niet erg avontuurlijk, maar na maanden geregel voor de mooiste dag van uw leven kan het een verademing zijn om te verblijven in een resort waar alles voor u geregeld wordt.

5- Pak uw koffers op tijd inAls u toch besluit om vlak na de bruiloft te vertrekken, pak dan al vóór de mooiste dag uw spullen in. Als de koffers al op u staan te wachten weet u zeker dat u in de euforie van het moment niets belangrijks vergeet.