Nieuws
1071007
Nieuws

TV-TIP VAN DE DAG: TV Lab: Mag ik met je mee op reis

Reizigers van dichtbij

Elke dag reizen er duizenden mensen naar het buitenland. Ieder met hun eigen reden. In Mag ik met je mee…op reis proberen Katja Schuurman en Nicolette Kluijver de verhalen van reizigers van dichtbij te volgen.

Sommige reizen gaan puur om vermaak of ontspanning. Andere tripjes hebben een veel dieper gelegen betekenis. De belevenissen tijdens deze betekenisvolle reizen staan centraal in dit programma.

Combineren

Hiermee creëren de dames een nieuw genre binnen de reisprogramma’s. Waar het tot nu toe veelal een toeristische kijk op een bepaald land of stad was, gaan de dames nu dieper in op een bepaald doel. Hiermee combineren ze de populariteit van reisprogramma’s met de huidige trend omtrent melodramatische levensverhalen.

Hoofdrol

Katja Schuurman en Nicolette Kluijver gaan dus naar het station en het vliegveld met de opdracht mensen te zoeken die met een bijzonder doel op vakantie gaan. Vervolgens stellen ze de belangrijke vraag: "Mag ik met je mee?" Als het antwoord op deze vraag positief is, zijn de reizigers omgetoverd tot hoofdrolspelers van het BNN-programma.

TV Lab: Mag ik met je mee op reis vanavond om 22:15 uur op Nederland 3