Nieuws/Binnenland
1071102037
Binnenland

Podcast met Afhameren

‘Pakjesavond Rutte, maar links staat met lege handen’

Een tjokvolle podcast Afhameren, waarin politiek commentator Wouter de Winther en Pim Sedee uiteraard de algemene politieke beschouwingen analyseren. Wie blonk uit en wie stelde teleur? De Winther geeft zijn visie.

Luister de nieuwste aflevering van de podcast Afhameren met Wouter de Winther hier, hieronder, of via alle bekende podcast apps zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

In verschillende analyses kwam naar voren dat ‘links’ veel heeft binnengehaald deze week. De Winther stelt dat die partijen eigenlijk te weinig hebben geprofiteerd van de ‘pakjesavond’ van demissionair premier Mark Rutte.

Grote afwezige was D66-partijleider Sigrid Kaag. PVV-voorman Geert Wilders haalde naar haar uit. Waarop Kaag weer reageerde, toen ze later wel ten tonele verscheen. ,,En dat deed ze niet bepaald als de grote verbinder.’’

Verder: de reactie van demissionair coronaminister Hugo de Jonge op FvD-partijleider Thierry Baudet, en wat voor gevolgen hebben de algemene politieke beschouwingen voor de stroeve formatie?

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop