Nieuws
1073071
Nieuws

Word Reiskrantreporter naar Noorse fjorden

Ga jij voor ons op pad om verslag te doen van een bijzonder avontuur in Noorwegen? Meedoen kan alleen dit weekend nog!

Het is niet zomaar een vakantie voor de winnaar van deze Reiskrantreporter-actie. We hebben een mooi programma samengesteld, waarin genoten kan worden van de soms spectaculaire schoonheid van de Noorse natuur. Enkele van de hoogtepunten van de trip: Lysefjord, Preikestolen, Ålesund, Geiranger Fjord, Atlantic Road…

De gelukkige winnaar vliegt 30 augustus samen met een partner, vriend(in) of familielid met KLM naar Stavanger, om daar gedurende zeven dagen lang als journalist van de Reiskrant voldoende inspiratie op te doen voor een mooi reisverhaal.

Inspireer

Kans maken? Tot zondag 4 augustus kun je een Reiskrant Report insturen over een eerdere reis of vakantie, zoals een bijzondere stedentrip, een romantische zonvakantie, een actieve doereis, een bijzonder avontuur ver weg of juist iets verrassends dichtbij. Het belangrijkste is dat je in het verhaal relevante tips geeft en anderen weet te inspireren. Klaar? Vink dan alleen nog aan dat je graag ’voor ons’ naar Noorwegen wilt reizen en je maakt automatisch kans. Meedoen kan tot zondag 4 augustus.