Nieuws
1073476
Nieuws

Los Angeles Auto Show krijgt negen 'wereldprimeurs'

Het duurt nog even voordat de Los Angeles Auto Show in november plaats gaat vinden, maar de organisatoren laten nu vast weten dat er negen primeurs op de autobeurs staan.

Tijdens de autoshow, die 22 november van start zal gaan, zullen de merken BMW, Chevolet, Ford, Honda, Mercedes-Benz, Mini, Porsche, Subaru en Volkswagen met een 'wereldpremière' van een auto komen.

Welke modellen het worden is nog maar de vraag, maar hier een aantal mogelijkheden:

BMW kan de productieversies van de X4 en de elektrische i8 meenemen naar de beurs.

Chevrolet brengt waarschijnlijk de nieuwe Colorado mee, een mid-size pick-up, die al geleverd wordt in Azië. Ook kan het merk een nieuwe Tahoe en Suburban meenemen. Die laatste twee zullen we hier niet zo snel terugzien.

Honda brengt waarschijnlijk de updates van de Insight en Civic Hybrid mee naar de autoshow. Deze staan volgens het schema van Honda voor volgend jaar op de rol om vernieuwd te worden.

Ford kan de nieuwe Mustang onthullen op de autoshow. Het merk is er namelijk al maanden mee aan het testen.

Mercedes-Benz neemt waarschijnlijk het ultieme topmodel van de S-Klasse mee naar Los Angeles. Eerst zal de S63 AMG op Frankfurt staan, wat de kans groot maakt dat de S65 AMG dan in L.A. staan.

Mini neemt de nieuwe Mini Cooper mee naar L.A.. Dit is al bevestigd door een Australische PR-medewerker van het merk.

Porsche neemt de Macan mee naar Los Angeles, dat heeft het merk al bevestigd.

Subaru kan de productieversie van de WRX meenemen.

Volkswagen komt waarschijnlijk met de Jetta stationwagen. Een auto die we hier al kennen als Golf Variant. De kans is dan ook groot dat de Jetta wagon nooit deze kant op zal komen.

Zien hoe het vorig jaar op de LA Auto Show was? Kijk de filmpjes hieronder.