Nieuws
1073523
Nieuws

Miley Cyrus: Britney Spears snapt me

Miley Cyrus kan het bestaan als superster beter aan door de steun van Britney Spears.

Dat veel sterren die op jonge leeftijd al beroemd werden later in de problemen raken is geen nieuws. Ook de crisis waarin Britney Spears terecht kwam is niemand onbekend, mede door de overvloed aan media-aandacht.

Britney lijkt die levenservaring nu te kunnen gebruiken om jonge collega's van steun te voorzien. In een interview met The Huffington Post zegt Miley Cyrus dat Britney de enige persoon in haar leven is die haar echt begrijpt, meldt Daily Mail.

"Iedereen gaat door een periode in het leven dat je niet elke dag op de foto wil. Zij heeft nooit de tijd gehad om te zeggen: ik ga nu ergens doorheen en trek me even terug", zegt Miley. "Ik heb dat ook niet, dus het is goed om één persoon in je leven te hebben die dat snapt."

Niet alleen op professioneel vlak kan de tien jaar oudere BritBrit advies geven. Ze heeft ook ervaring met publiekelijke relatieproblemen, zoals Miley nu ook lijkt te hebben.

"Je krijgt niet de schuld van dingen en ze geeft je niet het gevoel dat alles je toch mee zit in het leven en dat je daarom niet mag zeuren. Ze weet het", vertelt Miley. "Soms stapt het leven middenin je loopbaan zoals het leven dat doet. Bij ons is dat alleen een beetje meer 24/7".

De bijzondere vriendschap steken de twee zangeressen niet onder stoelen of banken. De laatste tijd complimenteren de dames elkaar publiekelijk met nieuwe clips en zei Britney via Twitter zelfs dat ze graag les wil in 'Twerken' van Miley. Laatstgenoemde zei daarop dat ze de dansmoves uit 'Im a Slave for you' graag wil leren.