Nieuws/Binnenland
1073583
Binnenland

Multiplayer onthuld Batman: Arkham Origins

Warner Bros. en DC Entertainment hebben vandaag voor Batman: Arkham Origins een mulitplayermodus onthult die spelers in staat stelt om online te spelen met vrienden en vijanden. Opvallend is dat deze modus echter niet beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Wii U.

De Batman: Arkham Origins Online Mode biedt spelers de kans om te jagen als Batman of Robin op vrienden en andere spelers online. Spelers kunnen ook de rol van een superschurk op zich nemen en een kijkje achter de schermen nemen om te zien hoe het is om aan de kant te staan van The Joker en Bane, terwijl zij hun nalatenschap zeker stellen door Batman, Robin, en iedereen die in hun weg staat uit te schakelen.

Batman: Arkham Origins speelt zich af vóór de opkomst van Gotham City's meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en onervaren Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder, waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich verder ontrafelt, zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

Batman: Arkham Origins is op 25 oktober beschikbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, 3DS, PlayStation Vita en pc.