Nieuws/Opmerkelijk

Huiveringwekkend: The Joker helpt baby ter wereld

Facebook Justin Selph

WAVERLY - Normaal gesproken helpt Batman mensen in nood, maar deze keer was het toch echt The Joker die een goede daad verrichte. Bij de hoogzwangere Brittany Selph kwamen de weeën op gang en het was niemand minder dan The Joker die het kind uiteindelijk ter wereld wist te helpen.

Facebook Justin Selph

Op de middag van Halloween begon de bevalling van Selph in het Amerikaanse Waverly. Toen ze met haar man Justin Selph bij het ziekenhuis arriveerde, bleek de arts verkleed te zijn als de joker uit de Dark Knight-films.

Paul Locus, de gynaecoloog die hen al de hele zwangerschap lang begeleidde, had een groene pruik op, zijn haar wit geschminkt en uitgelopen lippenstift opgedaan. Net als acteur Heath Ledger in de bekende Batman-films.

Snoep

„Dezelfde middag, toen wij nog aan het wachten waren tot de bevalling echt op gang kwam, vertrok de dokter nog even terug naar huis om te helpen snoep uit te delen. Hij bood toen aan om thuis om te kleden en in zijn normale werkkleding terug te komen”, zegt Justin tegen People.

Maar Brittany zag hem liever in zijn Halloween-outfit terugkeren. „Ze hoopte dat hij gewoon als The Joker terug zou komen.”

Volg het laatste nieuws via onze Whatsapp lijn. Zet 06-13650952 in je telefoon en stuur via whatsapp het bericht met alleen de twee woorden: Nieuws Aan. Je krijgt dan een paar keer per dag het nieuws dat je moet en wilt weten.

Lees meer over