Nieuws/Columns

Strikt Privé

Door Evert Santegoeds

Lezers reageren weleens op de verhalen over onze BN’ers waarin die klagen dat zij altijd zo druk zijn en keihard moeten werken. ‘Óf ze zijn met vakantie, óf ze zitten in hun miljoenenvilla’s,’ schreef me onlangs een mevrouw die vond dat juist háár hardwerkende man recht van spreken zou hebben…

ROB DE NIJS kwam vorige maand op zijn nieuwe cd met een muzikale biecht, waarin hij bekende jarenlang geen oog te hebben gehad voor zijn opgroeiende gezin. En hij waarschuwt JAN SMIT voor diezelfde valkuil.

ANDRÉ HAZES kreeg de afgelopen weken te maken met de eerste crisis in zijn relatie met MONIQUE! Voormalig kindster HEIN SIMONS blijkt nog te leven dank zij een dagelijkse dosis medicijnen en BEN CRAMER praat het nodige van zich af in een gesprek met onze sterreporter BARBARA PLUGGE die met wekelijkse en zelfs dagelijkse deadlines, net als ik, ook weet wat stress is!

Natuurlijk zorgt de showbizz voor de nodige spanningen, maar daarmee heeft elke beroepsgroep op z’n tijd te maken. De problemen van onze sterren trekken vaker de aandacht omdat de showbizz nu eenmaal alles uitvergroot. Maar zolang alle talentenjachten nog overstromen van talenten die maar één ding willen, en dat is beroemd worden, lijkt niemand zich erdoor te laten afschrikken.

Showbizz-expert