Nieuws
1081910
Nieuws

Nieuw album Beyoncé uitgesteld

Beyoncé laat haar fan langer wachten. Ze zou helemaal opnieuw zijn begonnen met het maken van haar nieuw album na een vijftigtal liedjes te hebben geschrapt.

Columbia Records had gehoopt dat het vijfde album van Queen B in de herfst al klaar zou liggen, maar nu rest de vraag of Beyoncé überhaupt nieuwe nummers zal uitbrengen tot het eind van het jaar.

Volgend een bron aan The Hollywood Reporter zou Beyoncé alle liedjes hebben geweigerd en helemaal opnieuw zijn begonnen. De tracks geproduceerd door onder meer The-Dream, Ryan Tedder, Sia, Diane Warren en Ne-Yo zouden niet goed genoeg zijn voor de 31-jarige zangeres.

Ne-Yo zou afgelopen juni in een interview hebben gezegd dat hij samen met Beyoncé nog steeds zoekende was naar de juiste sound.

Flop

Ondanks haar wereldwijd uitverkochte concerten maakt haar platenlabel zich niet alleen zorgen over de releasedatum van haar nieuw album.

Bey's vierde album 4 verkocht 1,4 miljoen kopies in de Verenigde Staten, haar laagste verkoopcijfer ooit. Daarnaast zou de Who Run The World- zangeres de afgelopen vier jaar geen megahit meer hebben gescoord.

Volgens de bron hoopte de label dat de plaat voor het einde van de Mrs Carter tour klaar zou zijn.

Tot nu toe liet Beyonce nog maar twee nieuwe liedjes horen, Standing on the Sun tijdens de show in Antwerpen en Grown Woman, in de campagnes vans Pepsi en H&M. Ander materiaal zoals de alleen voor internet bedoelde Bow Down/I Been On zijn niet voor het album bedoeld. Volgens Jay-Z heeft zijn vrouw '100.000 geweldige nummers' klaarliggen.

Een woordvoeder van Beyonce liet gisteren weten dat ze hard aan haar nieuwe album werkt en dat er geen officiële datum voor het vijfde album gepland staat.