Nieuws
1081919
Nieuws

Google breidt testprogramma Google Glass uit

Eigenaren van een Google Glass Explorer Edition hebben een mail ontvangen van Google met de uitnodiging een vriend kennis te laten maken met de technobril.

"We houden ervan om Glass te delen met vrienden, omdat avonturen via Glass leuker zijn met anderen", zo schrijft Google in de mail. "Hier is jouw kans om één vriend uit te nodigen deel te gaan uitmaken van het Glass Explorer programma."

Vrienden die mee willen doen aan het testprogramma van het draagbare augmented reality project moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Ze moeten boven de 18 zijn, woonachtig in de Verenigde Staten en in staat zijn om de bril om te halen in San Francisco, Los Angeles of New York.

Afgelopen april ontving een select groepje mensen de speciale Google Glass bril. Met deze bril is het mogelijk video’s op te nemen, foto’s te nemen, te chatten, routebeschrijvingen te krijgen, te internetten en meer. De verwachting is dat de bril later dit jaar in de Verenigde Staten voor een breder publiek op de markt verschijnt.