Nieuws/Binnenland
1081984
Binnenland

EVENEMENT

Groots zeilend festival viert lustrum

Het grootste zeilende festival, Horizontoer, viert dit jaar haar 25e verjaardag. Tien dagen lang vaart een vloot van authentieke platbodems langs diverse Waddeneilanden.

Het festivalprogramma van Horizontoer barst van muziek, cabaret, straattheater en talent. De artiesten vormen een mix van nieuw, aanstormend talent en professionele artiesten. Voor liefhebbers die het spektakel niet vanaf de kade willen bekijken zijn er diverse arrangementen te boeken. Zo krijg je een kijkje achter de schermen en feest je te midden van de artiesten en talenten.

Eilanden bezoekDe 25e editie van het festival gaat van start op vrijdag 2 augustus in Harlingen. In de Friese kustplaats kunnen bezoekers op negen verschillende podia diverse artiesten bewonderen. Na de aftrap vaart de vloot richting Texel, Vlieland en Terschelling. Maar de vloot brengt ook een bezoekje aan de eilanden Schiermonnikoog en Ameland. Bezoekers kunnen iedere dag vanaf 14.00 uur op straat genieten van het programma en vanaf 20.00 uur start het avondprogramma.

Meer informatie over het festival vind je op de website.