Nieuws
1082327
Nieuws

Miley Cyrus verheerlijkt wiet

VIDEO- Miley Cyrus verrast vriend en vijand door ineens openlijk te praten over het gebruik van wiet.

De voormalig Disney-ster doet er alles aan om haar brave imago achter zich te laten. Naast dat ze haar haar heeft afgeknipt, zich vol laat tatoëren en steeds minder kleding aan heeft, liet ze tot nu toe in het midden of ze al dan niet over drugs zingt.

Dat onderwerp is nu ook geen taboe meer, meldt The New York Post. Miley zou tijdens een interview hebben gezegd: "Als ik rook voel ik me niet zo ziek als wanneer ik drink. En dan voel ik die woede niet opkomen."

Ook zei de jonge superster dat wiet juist goede eigenschappen in mensen naar boven brengt: "Bob Marley was niet voor niets een soort muzikale Moeder Teresa".

De jonge ster krijgt in Amerika veel kritiek door haar nieuwe imago. Ze zou wiet verheerlijken en zo jonge meiden op het verkeerde pad brengen.

De uitspraken komen tegelijk met een 'directors cut'-versie van haar nieuwe videoclip We Can't Stop. De controversiele clip, waarin Miley zich van haar meest rebelse kant laat zien, haalde in korte tijd 100 miljoen views. Om dat te vieren staat nu de nieuwe versie online.