Nieuws/Binnenland
1082936
Binnenland

Hittegolf ten einde

Zeist, 28 juli 2013 - De temperatuur lag vandaag duidelijk lager dan de afgelopen dagen, de landelijke hittegolf is hiermee ten einde gekomen. Vanavond en vannacht is het nagenoeg droog en vrij helder. Morgen komen er weer wat buien om de hoek kijken.

Vanavond en vannacht is het nagenoeg droog en vrij helder. Komende nacht koelt het af naar 16 graden aan zee en 13 of 14 graden in het oosten van het land.

Morgen komen er weer wat buien om de hoek kijken. Geen zware buien, gewoon van die gezellige Hollandse regenbuien. Naast buien ook bewolking en hier en daar een zonnige opklaringen voor de liefhebber. Temperatuur van 22 graden op het Wad tot 25 in Limburg.

Dinsdag doet de temperatuur nog een stapje terug en houdt het gezien bij waarden tussen de 20 en 23 graden. Overdag een mix van wolken, zon en een enkele regenbui. Hoe Hollands wil je het hebben?

Daarna keert de Spaanse hitte terug. Eerst is het zonnig en droog weer, maar later in de week kunnen we weer van die spannende buien tegemoet zien.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over het onweer? Volg ons dan op facebook en twitter.