Nieuws/Binnenland
1085613
Binnenland

ADVERTORIAL

Flottielje Zeilvakanties: Laat de pret beginnen

Of u nu met familie, romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groep vrienden op vakantie wil, Sunsail belooft het avontuur van uw leven op een flottielje zeilvakantie!

Absolute voordelen van een flottielje vakantie zijn:

•             Het sociale aspect. Flottielje zeilen is het ultieme in sociaal zeilen, waarbij u deel kunt nemen aan gezamenlijke evenementen zoals Punch Parties en barbecues op het strand. Mocht u liever een avondje voor uzelf willen hebben, dan is dit natuurlijk geen probleem!

•             Ondersteuning is altijd dichtbij. Op een flottielje vakantie kunt u zo onafhankelijk zijn als u wil, maar de bemanning van het moederschip is nooit ver weg en zal u de beste bezienswaardigheden aanbevelen.

•             Bestemmingen wereldwijd. Sunsail heeft een uitgebreide keuze aan flottielje routes in de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Exotics.

•             Activiteiten voor iedereen. Of u nu op zoek bent naar geschiedenis en cultuur of uitstekende zwemmogelijkheden en een bruisend nachtleven, het is allemaal te vinden tijdens een flottielje vaarvakantie.

•             Geschikt voor zowel beginners als ervaren zeilers. Routes zijn naar ieders smaak en zeilvaardigheden in te delen, dus of u nu op zoek bent naar gemakkelijk zeilen of naar een sportieve uitdaging: Sunsail heeft de route die bij u past.

•             Internationaal gezelschap. Verken uw reisbestemming samen met mensen vanuit de hele wereld en maak internationale vrienden voor het leven.

ACTIE:

Sunsail biedt op dit moment 30% korting op alle flottielje zeilvakanties in het Middellandse Zeegebied met vertrek in juli en 20% korting op bepaalde flottieljes met vertrek in augustus (boeken voor 31 juli).

Klik HIER voor meer informatie of om te boeken.