Nieuws
1086656
Nieuws

Mede mogelijk gemaakt door Weight Watchers

Zo blijf je gemotiveerd tijdens het afvallen

Tijdens het afvallen draait alles om gemotiveerd blijven. Deze tips kunnen je daarbij helpen.

  1. Telkens hetzelfde? Bekijk je ProPoints dagboek. Hoe zit het met de variatie in je eetpatroon? Lukt het om elke dag voor afwisseling te zorgen? Kun je wel wat inspiratie gebruiken, ga dan naar Zoeken & Vinden in de Programma Planner en ontdek de lekkerste recepten. Wedden dat de variatie op je bord ook weer hernieuwde motivatie met zich meebrengt? 
  2. Vraag tips in de Weight Watchers CommunityIedereen heeft wel eens een dip in zijn of haar afvalprogramma. Kortom, er zijn volop leden te vinden die je kunnen vertellen hoe zij hiermee om zijn gegaan. Wat zijn hun succestips? Kortom, deel je ervaringen via blogs of het Weight Watchers forum in onze Community. De registratie is bovendien gratis! 
  3. Laat je inspirerenLees de Weight Watchers succesverhalen van afvallers net als jij. En…hoe zie jij eruit als je straks je streefgewicht hebt bereikt? Welke kleding ga je dan aantrekken en hoe zal je je dan voelen? Bekijk hier alle verhalen.  
  4. Zoek steunVertel je familie en vrienden dat je aan het afvallen bent. Zij kennen je door en door en zullen begrijpen waarom je aan deze afvalrace bent begonnen. Zij weten waarschijnlijk ook hoe ze je kunnen motiveren om door te gaan.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo