Nieuws
1086888
Nieuws

Fans geven Dave Matthews een lift

Op weg naar een concert van Dave Matthews zagen twee fans een gestrande fietser langs de weg staan. Toen ze stopten bleek het tot hun verrassing om hun grote held zelf te gaan.

Matthews was nog een stukje gaan fietsen voor zijn grote show in Hershey, Pensylvania, maar hij kreeg een lekke band. "Ik had geen telefoon bij me, dus ik dacht sh*t," vertelde Matthews later tijdens de show. "En toen stopte een aardige mevrouw genaamd Emily in een rode auto met een fietsenrek en ze gaf me een lift naar mijn optreden."

Emily Kraus kon het haast niet geloven, vertelt ze tegen CNN. De Matthews-fan en haar man dreigden te laat te komen voor de show, maar besloten toch te stoppen voor de fietser. "We wisten niet waar we het over moesten hebben tijdens het ritje," aldus Kraus.

Een dankbare Dave Matthews nodigde het stel uit voor een etentje backstage en gaf ze vervolgens gesigneerde kaarten voor de eerste rij. "Mijn wangen doen nog steeds pijn van het lachen, dit zullen we nooit vergeten," schreef Emily na het concert op Facebook.