Nieuws/Binnenland
1087018
Binnenland

Dol op Duitsland

Veel en lekker eten voor weinig geld, moderne accommodaties en heeldichtbij. Duitsland is hot. Letterlijk, want de komende 2 weken kunje rekenen op veel zon en 25 graden!

"Duitsland is, net als vorig jaar, weer een populaire autobestemming", vertelt Hanneke, category manager autovakanties bij D-reizen. "En met het mooie weer dat voorspeld wordt, verwacht ik nog heel veel spontane last minute boekingen!”

 

Heuvels en bergen

Nederlanders gaan vooral naar de regio’s Sauerland, de Eiffel en het Zwarte Woud: bossen, heuvels, schattige dorpjes en eindeloos veel wandel- en fietspaden. Veel keuze in vakantieparken en hotels voor het hele gezin.Wil jij eens op ontdekkingstocht door een minder bekend gebied? Hannekes tip: het Ahrdal. Een wijngebiedje onder Keulen op nog geen 300 km van Utrecht. Een microklimaat met veel zon en weinig neerslag, prachtige wijnroutes en heerlijk eten. Iets voor jou?

 

Bekijk het aanbod Last Minutes naar Duitsland van D-reizen.

 

 Goedkoop vliegen over de Autobahn

De Duitse snelwegen behoren tot de veiligste van Europa, ondanks (of misschien wel dankzij) de onbegrensde maximum snelheid op sommige stukken. Eindelijk - legaal - een keertje harder dan 130  geeft best een kick, toch? Bijkomende voordelen van de Autobahn: rustiger dan de Franse autoroutes, geen tol en de benzineprijs is 20 cent per liter lager dan in eigen land!

 Weekendje uitverkoop in Düsseldorf of Keulen

De grote zomeruitverkoop is een mooi excuus voor een weekendje shoppen in een grote Duitse stad net over de grens. Grote, moderne winkelcentra vind je in Oberhausen (160 km vanaf Utrecht) en Düsseldorf (200 km). Als je het winkelen wilt afwisselen met een stadswandeling en wat meer sightseeing, raad ik je Keulen (230 km) aan.

 

Zoek een Last Minute hotel in Oberhausen, Dusseldorf of Keulen.