Nieuws/Binnenland
1087109
Binnenland

Nederlandse ontwerper geïnspireerd door Just Dance

De Nederlandse modeontwerper Sepehr Maghsoudi gaat een kledingcollectie maken die wordt gebruikt bij de lancering van het nieuwste dansgame Just Dance 2014 van Ubisoft. Hij heeft zich in zijn ‘Just Dance 2014 by Sepehr’-kledinglijn inspireren door de succesvolle franchise.

Maghsoudi kondigde de samenwerking met Ubisoft afgelopen weekeinde aan tijdens zijn modeshow in Amsterdam. De in Iran geboren couturier, die bekend staat om zijn extravagante ontwerpen, liet zich daarbij meer van zijn romantische kant zien. Hij deed eerder dit jaar de styling voor de videoclip Karma van Kate Ryan en Robert Abigail. Ook werkte hij voor de Nederlandse zangeres Eva Simons.

“Toen wij in contact kwamen met Sepehr was er gelijk een klik. Hij begrijpt waar Just Dance en Ubisoft voor staan en het is een hele eer dat hij een kledinglijn voor het nieuwste deel uit de Just Dance franchise ontwikkelt,” vertelt drs. Marcel Keij, Marketing Directeur Ubisoft Benelux. “Just Dance is een onmiskenbaar onderdeel van de hedendaagse popcultuur; dat de game de grenzen van de brand nu overstijgt is niet meer dan een logisch gevolg.” De catwalk show vindt begin oktober 2013 plaats.

Just Dance 2014 komt in Nederland op 1 oktober uit. Je kunt de dansvloer op met Pitbull ft. Christina Aquilera’s ‘Feel This Moment’, Psy’s ‘Gentleman’ of Nicki Minaj’s ‘Starships’. De game komt beschikbaar op Nintendo Wii, Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360. De PlayStation 4 en Xbox One-versies zijn vanaf de introductie van de nieuwe platforms beschikbaar.