Nieuws/Binnenland
1087160
Binnenland

4G maakt je favoriete apps nóg leuker

Niet langer op zoek naar een Wi-Fi hotspot om die ene leuke stapfoto op Facebook te zetten en zelfs diep in de supermarkt genoeg dekking om je digitale boodschappenlijstje te raadplegen. Met 4G-internet op je smartphone werken je favoriete apps nóg sneller en beter.  We zetten drie situaties op een rij waarbij 4G het leven van jou en je kinderen leuker en gemakkelijker maakt.

Om gebruik te maken van het supersnelle, nieuwe 4G-netwerk voor smartphones heb je eerst een paar dingen nodig: een 4G-telefoon en een bijpassend 4G-abonnement. Als je deze allebei in huis hebt, houdt niks je meer tegen om je dag een stuk slimmer in te delen en het leven van jou en je kinderen daarmee gemakkelijker en leuker te maken.

Supersnel foto’s en video delen

4G biedt gebruikers een constante hoge internetsnelheid op mobiele telefoons. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je een leuke, grappige of indrukwekkende foto hebt gemaakt en deze het liefst meteen op internet wilt zetten. Met 4G hoef je niet te wachten tot je ’s avonds met de laptop op schoot zit: het 4G-internet is vaak namelijk net zo snel als het internet bij je thuis. Dit geldt ook voor video’s die je hebt opgenomen met de HD-camera op je toestel: 4G is snel genoeg om deze bestanden binnen no-time op YouTube of je Facebook-profiel te plaatsen.

Onderweg gemakkelijk films en series kijken

Je hoeft die gemiste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden niet meer te bewaren tot je thuis bent. Ook in de trein, in de wachtkamer en op de achterbank van de auto biedt 4G supersnel internet en een verbeterde mobiele dekking. Hierdoor zijn die vervelende haperingen tijdens het kijken, wanneer je toestel even moet zoeken naar een beter signaal, ook voorgoed verleden tijd. En voor kinderen is 4G op de achterbank al helemaal een uitkomst: nog nooit waren hun favoriete series, films en spelletjes via internet zo dichtbij en zo snel te gebruiken.

Videobellen anno 2013

Je hebt vast wel eens in een pashokje gestaan en je afgevraagd of die outfit die de verkoopster net iets te enthousiast voor je heeft samengesteld eigenlijk wel bij je past. Voorbij is de tijd dat je spiegelfoto’s naar vriendinnen moet Whatsappen, in de hoop op opbouwende kritiek. Met 4G-internet is het starten van een HD-videogesprek een fluitje van een cent en sta je live in contact met iemand die wél eerlijk durft te zeggen dat laagjes ‘zo 2012’ zijn.  

Of het nu gaat om Whatsapp, Facebook, Wordfeud of internetbankieren: 4G maakt het gebruiken van je favoriete apps nóg sneller en gemakkelijker. Wil je meer weten over de mogelijkheden van 4G? Kijk dan op KPN.com/4G.