Nieuws
1087206
Nieuws

Blog van een tienermoeder

Verrassing!

Alweer week 24 bereikt van mijn zwangerschap. Ik merk dat de baby steeds harder begint te schoppen.

Sinds kort kan ik het zelfs met mijn hand voelen als ik mijn hand op mijn buik leg. De eerste keer dat ik het voelde kwam er een enorm grote grijns op mijn gezicht. Ik vond het geweldig. Ik probeerde elke keer mijn vriend te laten voelen dat de baby schopt door, wanneer we in bed liggen, zijn hand op mijn buik te leggen. Elke keer als hij zijn hand op mijn buik legde, stopte de baby met schoppen.

Gisteren heeft hij de baby voor het eerst gevoeld. Ik zag een hele lieve glimlach op zijn gezicht verschijnen, en dat maakte me blij. Ik zag dat hij het ook leuk vond om zijn kindje te voelen schoppen. Dit moment was heel speciaal voor me.

Vorige week is er iets enorm onverwachts gebeurd. Via stichting Slimme Boefjes, had ik een StartKid aangevraagd met allemaal nodige spullen. Opeens kreeg ik een telefoontje: er was een man die wat spulletjes had. Of wij het wilden hebben. Ik was zo enorm blij en helemaal door het dolle heen! Hij kwam het ook nog brengen. Ik kreeg een enorm mooi gevlochten wiegje! Ik voelde me echt geweldig die dag. Eindelijk hadden we voor onze kleine een bedje gevonden, en hij is prachtig.

Ik hoop binnenkort alvast aan de babykamer bij mijn ouders thuis te kunnen beginnen. Mijn vriend en ik wonen op een kamer, en met een baby erbij word het te krap. Daarom is bij mijn ouders thuis een noodoplossing. Toch hoop ik op een eigen plekje met mijn vriend en de baby te hebben voor die tijd. We zoeken al zo lang zonder resultaat. Maar ik blijf hopen. Tot die tijd maar bij mijn ouders.