Nieuws
1089833
Nieuws

Tiësto hakt Daft Punk in de pan

Daft Punk scoort momenteel wereldwijd een hit met de single 'Get Lucky'. Maar onze dj Tiësto is niet onder de indruk en vindt het duo maar een hype.

Daft Punk maakt met hun nieuw album 'Random Acces Memory' en single 'Get Lucky' een glorieuze comeback na tien jaar afwezigheid. De single met Pharell Williams haalde de nummer 1 positie in onder meer Nederland en Groot-Brittannië.

De hele wereld is enthousiast over het Franse duo behalve Tiësto. In een interview met de Amerikaanse krant The Huffington Post vertelt de Nederlandse dj dat Daft Punk maar een hype is.

De muziek maakt het volgens Tiësto niet waar. "Het is cool om Daft Punk leuk te vinden. Zelfs als je de liedjes niet echt goed vindt, zie je zodra 'Get Lucky' wordt gedraaid, alle 'coole' mensen losgaan, zo van 'Ja dit is cool, dit is mijn lied', terwijl ze het eigenlijk helemaal niet zo goed vinden."

Het oude werk van het duo zoals 'Homework' kan Tiësto wel waarderen, maar 'Random Acces Memory' vindt hij maar een middelmatig album. Daarnaast denkt de dj dat iedereen die de plaat koopt vooral bezig is om erbij te horen.

Een samenwerking tussen Tiësto en het populaire Daft Punk zit er voorlopig waarschijnlijk niet meer in.