Nieuws/Binnenland
1089887
Binnenland

 

Win kaarten voor de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen

MAIL & WIN - Op 4 augustus 2013 vindt op TT Circuit Assen de 14de editie van de grootste gratis racedag van Nederland plaats, de Gamma Racing Day. Maak nu kans op kaarten voor de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen.

Het grootste gecombineerde professionele auto-, motor- en kartraceevenement van Europa. De Gamma Racing Day is met ruim 75.000 toeschouwers over het hele weekend tevens het grootste professionele (circuit)autosportevenement van Nederland.

Maak bij Autovisie kans op kaarten voor de paddocks t.w.v 15 euro, kijk hoe de teams zich voorbereiden, ga op de foto met de grid girls, verzamel handtekeningen op het Pioneer-podium of geniet gewoon van al die techniek.

De inzet van een Red Bull F1-demo maakt de Gamma Racing Day op zondag 4 augustus bovendien grootser dan ooit! Nooit eerder kwam een actuele Formule 1-bolide in actie op Assen en de GAMMA Racing Day is het enige moment in Nederland om de beste raceauto ter wereld op een professioneel circuit in actie te zien.

Mail en Win

Vul onderstaand formulier in en maak kans op kaarten voor de Gamma Racing Day.

 

function checkmyform(form) {document.theform.action = 'http://interactive.telegraaf.nl/IAAdder?storeid=400';if (form.Naam.value=="") {alert("U dient uw naam in te vullen");return (false);}if (form.Adres.value=="") {alert("U dient uw adres in te vullen");return (false);}if (form.Postcode.value=="") {alert("U dient uw postcode in te vullen");return (false);}if (form.Woonplaats.value=="") {alert("U dient uw woonplaats in te vullen");return (false);}if (form.Email.value=="") {alert("U dient uw e-mailadres in te vullen");return (false);}if (form.radio_nb.value=="") {alert("U dient een keuze te maken");return (false);}window.open('about:blank','popup','width=300,height=75');history.go(-1);submitForm('frontpage', '21708747', 'Mail & Win kaarten voor Gamma Racing Day');return (true);}var ifundef = true;function initInput(){if(ifundef) {ifundef = false;initForm('frontpage', '21708747', 'Mail & Win kaarten voor Gamma Racing Day');}return(true);}

Aanhef Dhr. Mevr. NaamAdresPostcodeWoonplaatsTelefoonnummerEmailIk wil de Autovisie nieuwsbrief tweewekelijks ontvangen Ja Nee   Privacy