Nieuws
1089892
Nieuws

Mede mogelijk gemaakt door D-reizen

Eindeloos zoeken naar vakanties? Besteed het gratis uit!

Het lijkt zo makkelijk: even online een reis selecteren, boeken en klaar! Maar in de praktijk zijn we uren aan het dwalen, blijkt het vergelijken nog niet zo makkelijk en is de reis naar keuze nét niet meer beschikbaar in de periode dat je vakantie hebt. En heb je dan een reis geboekt, dan is het maar de vraag of je op de plaats van bestemming wel datgene aantreft wat op die mooie foto stond...

Of je nu een vroegboeker bent, of een last-minute vakantieganger: in de praktijk kost het boeken van een geweldige vakantie altijd veel meer tijd en energie dan je van te voren dacht.

Persoonlijke Reisassistent Mirjam werkt bij D-reizen en vertelt je hoe het selecteren en boeken van een vakantie een stuk eenvoudiger kan. 

1. De kunst van het delegeren

Dat het zoeken naar een perfecte vakantie veel tijd kost, hoeven we je vast niet te vertellen. Deze tijd kun je vast beter besteden. Pas de kunst van het delegeren toe en zet iemand anders voor je aan het werk. ‘Uhm… da’s toch hartstikke duur?’ Nee, hoor! Bij D-reizen is het gratis omdat zij hun klanten graag terugzien.

2. Inventariseer en deponeer je wensen

Het enige wat je zelf moet doen, is bepalen waar je zin in hebt. Inventariseer de wensen van jou en je reisgenoten, bepaal je budget en ga langs bij één van de D-reizen Vakantiewinkels. Terwijl de kinderen lekker spelen in de speelhoek, deponeer jij onder het genot van een kopje thee of koffie je persoonlijke wensen.

‘Maar… ik heb helemaal geen zin en tijd om langs te komen!’ Geen probleem! Ook telefonisch, via chat of e-mail staat een Persoonlijke Reisassistent voor je klaar.

3. Aan het werk, shoppen of gewoon even lekker tijd voor jezelf

Terwijl jij je tijd nuttig besteedt (of juist lekker niet) zoekt je reisassistent naar de beste reizen, voor de beste prijzen. Je reisadviseur kijkt namelijk niet alleen naar geschikte bestemmingen, accommodaties, eventuele excursies of vervoer, maar ook naar de beste aanbiedingen zodat de reis ook financieel aantrekkelijk is.

4. Laat je verrassen…

Daar zijn ze! Je persoonlijke reisvoorstellen! In je hoofd is je vakantie al begonnen. Zit er iets tussen? Dan hoef je alleen nog maar ‘ja’ te zeggen en de rest wordt voor je geregeld. Zit er niet meteen wat tussen? Dan zoekt de reisadviseur voor je verder, net zolang totdat jouw ideale reis erbij zit.  Hmmm… best relaxt zo…

5. Pak je koffers en… geniet!

Genieten: dat mag je helemaal zelf doen. Natuurlijk houdt de service van je persoonlijke reisassistent niet op na de boeking. Zijn er problemen of wil je advies? Je bent van harte welkom!

6. Nagenieten en opnieuw boeken

Ben je heerlijk op vakantie geweest en wil je alweer uitkijken naar een volgende vakantie? Dan klop je gewoon weer bij je persoonlijke reisadviseur aan. Al je wensen, eisen en bijzonderheden worden opgeslagen in een persoonlijk profiel zodat de volgende boeking nóg sneller gaat.

-------------------------------------

Op zoek naar de leukste last-minutes voor jou en je gezin? Neem een kijkje op D-reizen.nl

-------------------------------------