Nieuws
1089951
Nieuws

Weblog van de week

Tot tranen toe geroerd

Sascha Meyer is 47 jaar en moeder. Vorig jaar waren zij en haar kinderen nog afhankelijk van hulp van de Voedselbank. Nu gaat het gelukkig beter.

Naam: Sascha Meyer

Leeftijd: 47

Beroep: schrijfster van ‘de nieuwe arme’, zzp

Relatie: alleenstaand

Kinderen: Zoon van 21, zoon van 17, dochter van 14

Favoriete website: www.businessbootcamp.nl

Typische vrouwelijke eigenschap: zorgen, maar nu ook voor mezelf

Wat moet een vrouw ooit in haar leven doen: haar eigen wensen vervullen

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je een afgebrande ZZP-er, wil je je inkomen verdubbelen en meer vrijetijd?

ZZP is een hobby. Business is een andere mindset. Je hebt een doel nodig en als je werkt  vanuit je hart, houd je je vuur brandend.

Succes is een systeem. Armoede blijkt ook een systeem. Ik zet al mijn negatieve gedachten om in positieve, daar heb ik een dagtaak aan.

Everything is energy. High energy! Morgen ga ik naar het ‘Leef Lekker Event’.

Mijn mindset lijkt me inmiddels wel ok, ik ben mijn dip voorbij. Het lag niet aan wie ik ben maar aan hoe ik communiceer. Een inzicht! De volgende vraag is hoe ik dit kan implementeren in business? Via mijn ex-schoonzus beland ik bij de Business Bootcamp van Open Circles Academy. Ik had er nog nooit van gehoord. Je moet het ervaren, is haar boodschap. Verder geeft ze niets prijs. Doe het! Ga! Het is life changing! Ik schrijf me in voor een tweedaagse businessbootcamp voor 47 euro.

Hier komt mijn pasverworven mindset en werkmodus bijeen. Als schrijver kun je altijd zeggen ‘dat je aan het werk bent’. Zo vul ik het gat in mijn CV op.

Tijdens de eerste cursusdag kom ik al ‘thuis’. Als je geen successen hebt, is er iets wat je niet weet. Nisandeh Neta spreekt uit ervaring. Ik sta open voor wat ik niet weet. Ik weet niet wat ik niet weet. En ik blijk heel veel niet te weten. Mijn naam is Haas. Succes heeft niets te maken met geluk hebben maar met een mindset. Alles is een systeem. Er zijn meer dan duizend cursisten, een enorm netwerk. Tijdens deze tweedaagse word ik een aantal keren tot tranen toe geroerd. Zelden heb ik me zo herkend gevoeld. Onze maatschappij is gebaseerd op angst en creëert werknemers (lees alle boeken van Don Miguel Ruiz). Nog nooit heb ik zó ervaren dat ik een ondernemer ben. Alles wat er gebeurd is in mijn leven, komt hier bijeen. Ik ben op het goede moment op de juiste plek. Een laatbloeier. Ik weet nu HOE ik bewust mijn dromen kan verwezenlijken. Open Circles: Van harte!