Nieuws
10915
Nieuws

Zakenvrouwen gezocht

Zakenvrouw 2016 Vivienne van Eijkelenborg

Zakenvrouw 2016 Vivienne van Eijkelenborg

Vrouwelijke ondernemers opgelet. Vanaf vandaag gaat de jury voor de benoeming van Zakenvrouw van het Jaar 2017 weer op zoek naar nieuwe, inspirerende kandidates.

Zakenvrouw 2016 Vivienne van Eijkelenborg

Zakenvrouw 2016 Vivienne van Eijkelenborg

De inschrijfperiode sluit op 26 januari 2017, waarna de feestelijke prijsuitreiking plaats vindt op maandag 20 maart. Als u een geschikte kandidaat weet voor de Zakenvrouw van het Jaar 2017, kunt u middels een questionnaire via de website www.veuve-clicquot.nl iemand aanmelden. Ook kan informatie worden aangevraagd via Moët Hennessy Nederland BV, Prix Veuve Clicquot, postbus 58, 3740 AB Baarn of via prix@veuve-clicquot.nl.

De voltallige jury onder leiding van oud-minister en VVD-senator Annemarie Jorritsma is weer bijeen geweest op kasteel De Wittenburg in Wassenaar voor een eerste vergadering. De Zakenvrouw van het jaar 2016, Vivienne van Eijkelenborg, gaf er een korte terugblik: „Het was fantastisch dat koningin Máxima dit jaar bij de prijsuitreiking in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aanwezig was.” De topvrouw van Difrax babyartikelen, die dankzij haar prijs veel lezingen heeft gegeven, vertelde trots dat zij een uitnodiging heeft gekregen voor de uitblinkerslunch die het koninklijk paar jaarlijks geeft voor Nederlanders die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Ook heeft de jury alvast gekeken naar een shortlist van mogelijke kandidaten. „Iedereen was het er over eens dat er ongelofelijk veel vrouwelijk potentieel aanwezig is in Nederland,” aldus juryadviseur en directeur van Moët Hennessy Nederland, Bob Bron.

Defensieminister Jeanine Hennis heeft beloofd de prijs voor de Zakenvrouw van het Jaar, de Prix Veuve Clicquot, te komen uitreiken, tenzij zij door de kabinetsformatie is verhinderd.