Nieuws/Binnenland
1096006
Binnenland

NIEUWS

Nieuwe Discovery serie: SuperYachts

SuperYachts, is de nieuwe serie op Discovery Channel. In zes afleveringen kunnen liefhebbers een kijkje nemen in de wereld van de Nederlandse jachtbouw.

De documentaire introduceert Nederlands beste jachtbouwers, ingenieurs, ontwerpers en naval architecten. De serie geeft kijkers de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in een wereld waar traditioneel vakmanschap en futuristisch techniek gecombineerd wordt om snelle en luxe zeiljachten te fabriceren.

Nederlandse kwaliteitOp het gebied van innovatie, technologie en design heeft Nederland altijd een grote rol gespeeld. Farouk Nefzi, managing director van HISWA Holland Yachting Group is erg trots op de serie over de Nederlandse jachtbouw. ”Wij voelen ons zeer vereerd dat Discovery met haar documentaire laat zien hoe Nederlandse ontwerpers en scheepsbouwers bezig zijn om verwachtingen te overtreffen”, aldus Nefzi.

Trots en tevredenOm de documentaire te realiseren hebben diverse bedrijven zich ingezet, waaronder: Vitters Hipyard, Vripack, Hakvoort Shipyard, Icon Yachts en Balk Shipyard. Zij zullen in de serie hun geheimen onthullen en een aantal blauwdrukken tonen aan het publiek Zij hebben met veel enthousiasme meegewerkt en zijn erg trots. “Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de afleveringen. Daarnaast zijn we trots dat we het met deze jachtbouwbedrijven gezamenlijk hebben gerealiseerd.”