Nieuws
1098822
Nieuws

Clipprimeur| Single 'Killer' van Sharon Doorson

De Telegraaf mag exclusief de nieuwe clip van Sharon Doorson vertonen. Bekijk hier de pikante single Killer van de roodharige zangeres.

Vandaag brengt Sharon Doorzon haar langverwachte debuutalbum Killer en gelijknamige single uit. In de gloednieuwe clip is Sharon te bewonderen in sexy lingerie en uitdagende outfits. "Het is best een heftige clip maar, de video sluit goed aan bij het nummer over een man die zijn vriendin belazerd. Vond het heel stoer om te doen en ben ontzettend blij met het eindresultaat", vertelt een enthousiaste Sharon.

De zangeres, die de halve finale wist te behalen van TVOH in het team van Marco Borsato, scoorde vorig jaar grote internationale hits met 'Fail in Love' en ’High on your love’ .

Voor het album werkte zij onder meer samen met haar vaste team (Daniel Gibson, Han Kooreneef, Mark Simmons en Addy vd Zwan en Jeroen Nap) en internationale DJs als Mischa Daniels (Can’t live without you), en Maison & Dragen (I’m over you).

Daarnaast heeft producer en componist Kizzo (Tearce), die vorig jaar wereldwijd een hit scoorde met ‘Can’t stop me now’ van DJ Afrojack, ook twee nummer (‘I found this love’ en ‘Bad Medicine’) voor de plaat van Doorzon gemaakt.

Sharon:"Ik ben trots op mijn album. Het is een perfecte mix tussen pop en dance geworden. Ik heb keihard met bekende en minder bekende songwriters en componisten gewerkt. Ook aanvragen vanuit het buitenland beginnen al binnen te komen. Ik zou het natuurlijk geweldig vinden als mijn allereerste debuutalbum het internationaal ook goed zou doen."

 

Sharon's debuutalbum Killer ligt vanaf vandaag in de winkels.