Nieuws/Binnenland
1101474
Binnenland

BOTENVEILING

Van 4 miljoen voor 2 miljoen

Op de veiling die Bohilmedia en Troostwijk deze week organiseren vertegenwoordigen de 130 aangeboden boten een totale waarde van ruim vier miljoen euro. De verwachting is dat deze op de veiling in totaal twee miljoen zullen opbrengen.

Met volgers uit heel Europa heeft de veiling nu al de internationale interesse die beloofd was. De eerste biedingen uit het buitenland zijn al binnen.

Marco Menage, marketing manager bij Bohil Media: "We zien dat een aantal eigenaren hun jacht graag willen verkopen tegen een gereduceerde prijs. Kopers die op zoek zijn naar een koopje kunnen nu hun slag slaan.

Door de gezamenlijke marketing inspanning van Troostwijk, Bohil Media en de Telegraaf denken we veel kopers te kunnen interesseren voor een mooie zomer op een nieuwe boot’. Belangrijk is dat we met deze veiling een nieuwe impuls aan de botenbranche geven. "

Op de veiling worden alle soorten boten in diverse prijsklassen aangeboden. Een van de duurste boten is een Valk Vitesse. Deze kost normaal 179.000,-, maar bieden kan al vanaf 100.000,-. Een demo vis-console boot van 5.5 meter begint bij 5.500,- en bieden kan vanaf 1.000,-.

De boten liggen bij 30 watersportbedrijven in Nederland en België.

Meer informatie