Nieuws/Binnenland
1104555
Binnenland

NIEUWS

Succesvolle SUP race Rotterdam

Afgelopen zondag was Rotterdam het toneel van de tweede SUP race uit de Battle of the Fastest SUP Tour.

Op de Bergse Plas werden zondag diverse Stand Up Paddle races georganiseerd. Zo streden ruim dertig peddelaars om de snelste tijd tijdens de long distance race. In deze race lag Martijn van Deth twee rondes aan kop in de 12'6" klasse. Daarna werd de Naish teamrider ingehaald door Ike Frans, die er vervolgens met de winst vandoor ging. Bij de dames haalde Emma Reijmerink als eerste de eindstreep in de 12’6” klasse. Erik Gerritsen won in de klasse 14’0”.

N1SCONa de long distance race, was het tijd voor de N1SCO races. Dit zijn races die volgens een eliminatieladder worden uitgevoerd en waarbij alle suppers strijden op hetzelfde board, namelijk: de Naish One 12’6”. De N1SCO races worden wereldwijd gehouden met een Europese finale in Zwitserland en een wereldkampioenschap in Las Vegas.

WinnaarsVeertien mannen en twee vrouwen gingen de strijd aan in de 200 meter lange N1SCO races. Bij de heren was het Martijn van Deth die als eerste over de finish kwam en bij de dames was dat Carla Schellart.Meer uitslagen en informatie over de overige SUP races uit de Battle of the Fastest SUP Tour, klik hier.