Nieuws/Binnenland
1105182
Binnenland

WATERSPORTNIEUWS

FarEast weekend verplaatst

Het Far East kennismakingsweekend in Huizen is vanwege de slechte weersomstandigheden van het komende weekend verplaatst naar 31 mei en 1 juni.

Het komt niet zo vaak voor dat een Chinese bootbouwer enorm succesvol is, maar daar is FarEast Boats een uitzondering op. Sinds de oprichting in 2002 is het uitgegroeid tot de grootste producent van (wedstrijd-) Optimisten ter wereld en heeft een marktaandeel van meer dan 30 %. Sinds 2009 is het Zuid-Afrikaans - Nederlandse ontwerpbureau Simonis Voogd Design betrokken bij Fareast Boats om een volledige lijn van kajuitzeilboten en multihulls op te zetten. En met succes.

Internationale hitDe FarEast 26 is een internationale hit, niet alleen in Azië, Australië en het Midden Oosten, maar ook in Europa. Op dit moment zijn vier typen in de vaart, van 18 tot 31 voet in zowel Racing als Performance Cruising uitvoering. Nederlandse zeilers kunnen op 1 en 2 juni kennis maken met deze unieke Chinees-Nederlandse producten op het Fareast Experience Center in de Huizer Marina.

Meer informatie: Fareast Boats