Nieuws/Binnenland
1109719
Binnenland

Richtlijnen voor insturen

De drie winnende ontwerpen willen we kunnen tonen aan het publiek van Cars & Coffee XL op 9 juni.  

Ontwerp

Ook daarom is het belangrijk dat het concept overzichtelijk is uitgewerkt. Zoals we al aangaven in de opdracht is het daarbij van belang dat je je niet te buiten gaat aan een stortvloed van schetsjes en losse details. We willen een heldere toekomstvisie zien die direct begrijpelijk is (ook voor leken) en ook is uit te printen. Ga daarom uit van DRIE A3-formaat pagina’s waarover je de presentatie van je ontwerp verdeelt. Hoe je dat doet, mag je zelf weten.

Stuur die vervolgens als PDF-bestand, samen met de tekstuele uitleg van je concept (in het Engels en ter grootte van maximaal één A4) via Wetransfer op naar Andrew Mason, a.mason@autovisie.nl. De uiterste inzenddatum is 31 mei.

Videopresentatie

Los daarvan strekt het tot aanbeveling als je tevens een korte (maximaal 1 minuut durende) videopresentatie maakt van je ontwerp. Laat je schetsen zien, de animaties op je beeldscherm of misschien wel een kartonnen schaalmodel. Breng, kortom, je ontwerp aan de man. Dit mag met je iPhone of met een volledige cameraploeg, zolang je ons en andere geïnteresseerden op een leuke manier over je ontwerp informeert. Ook dit videobestand kun je via Wetransfer sturen naar a.mason@autovisie.nl. De uiterste inzenddatum voor de video is 24 mei.

LET OP: aangezien een aantal juryleden geen Nederlands spreekt, is Engels de voertaal voor alle begeleidende tekst bij je ontwerp. De videopresentatie is bij voorkeur ook in het Engels.