Nieuws/Binnenland
1109778
Binnenland

Een bijzonder loyale werknemer

Als er iemand is die diepe indruk heeft gemaakt op Christaan Solcer en Kasper Middelkoop, de eigenaren van online marketingbureau Midsol Media, dan is het hun werknemer Rob Hulleman. „Toen hij tijdens de wintersport zijn rug brak, belde hij ons terwijl hij de operatiekamer inreed. Om te zeggen dat hij het komende jaar niet kon komen werken.”

Christiaan herinnert zich het telefoontje nog goed. „Het was op 4 januari 2012, ruim een jaar geleden. Ik wist dat Rob op vakantie was, dus het verbaasde me dat hij belde. Hij vertelde dat hij een gebroken pols en drie gebroken ruggenwervels had en dus voor lange tijd uitgeschakeld zou zijn. Lig je daar in een buitenlands ziekenhuis, in grote onzekerheid over blijvende gevolgen, en het eerste dat je doet is je werkgever bellen!”

Doorzetter

Na acht dagen ziekenhuis mocht Rob terug naar Nederland, maar het beloofde een zware revalidatie te worden. Christiaan: „De eerste drie maanden moest hij plat blijven in een harnas. Maar al na een paar dagen thuis belde hij ons om te vragen of hij niet toch iets kon doen. De pols van zijn ‘goede’ hand was gebroken, maar met een klaptafel waarop hij een iPad en laptop kon zetten, kon hij vanuit bed werken en met een hand typen. Rob zit met name op de online marketing maar pakt ook designklussen op. Tijdens zijn revalidatie heeft hij diverse ontwerpopdrachten voor ons gedaan. Hij is een doorzetter; een half jaar na het ongeluk kon hij weer zelfstandig leven. Inmiddels is hij weer fulltime aan de slag!”

Midsol Media is als uitgever van websites gespecialiseerd in kortingssites, zoals Couponcode.nu, en vergelijkingssites, zoals Besteltickets.com. „We zijn in 2006 begonnen als studenten op een zolderkamer. Ons kantoor in Utrecht is flink doorgegroeid en we hebben sinds kort een nieuw onderkomen in Amsterdam. Rob kwam als stagiair binnen en is tijdens zijn studie parttime blijven werken.”

Wilskracht

Volgens zijn werkgevers is Rob een relaxte en sociale jongen. „Maar vooral ook een harde werker, die heeft laten zien hoe hard hij aan de slag wil in het leven en dit puur op wilskracht heeft bereikt. Gelukkig is hij volledig hersteld. Dat hij zijn werk zo snel wilde oppakken, geeft aan hoe positief hij in het leven staat. Zijn enorme loyaliteit siert hem!”