Nieuws/Binnenland
1109930
Binnenland

Automobilist stort van viaduct Kleinpolderplein

Een 34-jarige automobilist uit Rotterdam is donderdagochtend overleden nadat hij uit de bocht was gevlogen op het hoogste punt van de fly-over van het knooppunt Kleinpolderplein in Rotterdam Overschie. De auto kwam tientallen meters lager vlak naast de rivier de Schie terecht.

Het slachtoffer raakte door de klap bekneld in het voertuig en werd zwaargewond naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam afgevoerd, waar het slachtoffer stierf.

Duikers van de brandweer onderzochten voor de zekerheid of er geen andere passagiers uit de auto in het water zijn beland, maar dat bleek niet het geval. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken.

De wagen kwam rond half 7 vanaf de A13 en reed in de richting van snelweg A20 naar Gouda. Het ongeval heeft voor een gat in de vangrail gezorgd. Het stuk snelweg tussen knooppunt Terbregseplein en knooppunt Kethelplein was tot 9 uur 's ochtends in beide richtingen afgesloten, meldde de Verkeers Informatie Dienst (VID)