Nieuws/Binnenland
1122496
Binnenland

VuurFestival Meddo

Voor de vierde keer op een rij organiseren vrijwilligers van Jongerencentrum Elbekurkie in Meddo het spraakmakende VuurFestival Meddo.

Voorgaande jaren bouwden zij één van de grootste paasvuren van de hele achterhoek wat ervoor zorgde dat het publiek van heinde en verre in grote getale toestroomde. Dit jaar beloofd weer een groot spektakel te worden op een nieuwe en nog grotere locatie aan de Wesselinkweg  te Meddo. Daarnaast is voor het eerst dit jaar het VuurFestival Meddo uitgebreid met een extra festivaldag voor de bezoekers die niet wachten kunnen.

Zaterdag 30 maart, vanaf 19:00 uur is er een programma aan toegevoegd. Deze avond zullen onder andere bekende DJ’s van Elbekurkie draaien zoals  Marc van Doorn, Pascal.nl, DJ Tzie Brake, R&DY. De hoofdact van de avond  zal Paul Rabbering (bekend van o.a. 3FM) zijn. Hij zal in de grote tent het publiek voorzien van de nodige hits.

De kaarten voor de zaterdagavond zijn in de voorverkoop 6 euro, en verkrijgbaar via www.vuurfestival.nl. Mits er nog kaarten over zijn kunnen kaarten ook aan de poort gekocht worden op de avond zelf voor 8 euro. Aan de zaterdagavond zit geen leeftijd verbonden.

Het paasvuur is gratis toegankelijk.