Nieuws/Binnenland
1124143
Binnenland

Dit zijn de beste werkgevers van Nederland

In de Amsterdamse Zuiderkerk deelde Great Place to Work woensdag wederom de awards voor ’s lands beste werkgevers uit. Binnen het mkb gingen managementdevelopmentspecialist ORMIT en webbureau Q42 ervandoor met de hoofdprijzen.

ORMIT won in de categorie middelgrote ondernemingen, net als in 2011. Sms-bedrijf CM Groep en trainingsbureau Van Harte & Lingsma pakten de tweede en derde prijs.

Van de deelnemende kleine en startende ondernemingen kwam Q42 als nummer 1 uit de bus, gevolgd door Het PR Bureau en talentdeveloptmentspecialist Young Colfield.

Binnen de categorie multinationals ging softwareproducent SAS op de troon van Microsoft zitten.  De softwaretitaan verruilde na vijf jaar de eerste plaats voor de tweede.

In totaal deden 130 organisaties mee met het Beste Werkgeversonderzoek van Great Place to Work. Op basis van 58 stellingen en twee open vragen, aangevuld met de evaluatie van het werkgeverbeleid (uniek in de branche van medewerkeronderzoeken) werd de lijst van Beste Werkgevers van Nederland ingevuld.

Bekijk hier alle winnaars.