Nieuws
1124212
Nieuws

Relatie met een overspelige man

Wanneer je een nieuwe man ontmoet is dat een spannende ontdekkingstocht. Wie is hij? Wat heeft hij in het verleden gedaan? Hoe heeft hij zijn vorige vriendinnen behandeld? Het bezorgt ons kopzorgen!

Maandag werd bekend dat Tiger Woods een relatie heeft met skister Lindsey Vonn.  De twee lijken erg gelukkig. "Lindsey en ik zijn al een tijdje goede vrienden, maar sinds een paar maanden zijn we erg close en nu zijn we aan het daten", zo schrijft Tiger op zijn website. "We willen samen verder als koppel."

Erg gelukkig

Ook Lindsey steekt haar gevoelens voor Tiger niet onder stoelen of banken. Zij schrijft op haar Facebookprofiel: "Ik geloof dat het geen groot geheim meer is, maar inderdaad, ik ben aan het daten met Tiger. Dit maakt me erg gelukkig."

120 affaires

Waar begint Lindsey aan? In 2010 werd bekend dat Tiger Woods zijn vrouw in vijf jaar tijd met 120 dames heeft bedrogen. Zijn excuus: een seksverslaving. De vraag rijst bij ons: hoe kan zij deze man vertrouwen? Is ze niet bang dat hij er nog wat affaires op na houdt?

 

Zou jij wel of geen relatie aan gaan met een overspelige man? Zou jij hem het voordeel van de twijfel geven? Kun je hem wel vertrouwen tijdens de relatie? Of vind je het maar stom dat vrouwen in deze valkuil stappen? Praat met ons mee!