Nieuws/Binnenland
1125154
Binnenland

Man op straat doodgestoken

In het Brabantse Drunen is maandagavond een man doodgestoken. Dat meldt de politie. Het misdrijf gebeurde rond 20.30 uur op de Van Marnixstraat.

Volgens een politiewoordvoerder lag het slachtoffer op straat toen de hulpdiensten arriveerden. De man werd naar het ziekenhuis gebracht. De woordvoerder kon niet zeggen of het slachtoffer daar overleed of tijdens de rit daar naartoe.

Het is nog niet bekend wat de aanleiding voor de steekpartij was. Een politiewoordvoerder kon ook over de identiteit van het slachtoffer nog niets zeggen. Het politieonderzoek gaat nog zeker uren duren.

Explosieve sfeer

Op sociale media werd maandagavond gesproken over een 'explosieve sfeer' op de Van Marnixstraat. Familieleden van het slachtoffer zouden zich daar hebben verzameld. Volgens de politiewoordvoerder is de sfeer echter rustig. Er zijn weliswaar enkele tientallen mensen aanwezig, maar die staan volgens de woordvoerder „gewoon te kijken”.

De politie heeft zo'n 25 man op de zaak gezet. Van de dader ontbreekt elk spoor. De politie roept getuigen van de steekpartij op zich te melden.