Nieuws/Binnenland
1125232
Binnenland

Fernandes belooft QPR-fans eeuwige trouw

Tony Fernandes heeft als voorzitter van Queens Park Rangers de fans eeuwige trouw beloofd. Hij deed dat na de dure nederlaag tegen concurrent Aston Villa (3-2). De Belg Christian Benteke maakte de winnende treffer en vergrootte daarmee de degradatienood van QPR. De Londense club staat in de Premier League op 7 punten van een veilige plek. Deze is nu in bezit van Villa, de werkgever van Oranje-international Ron Vlaar.

Fernandes piekert er niet over het 'zinkende schip' te verlaten. "Elk bedrijf krijgt vroeg of laat wel eens last van oprispingen. Maar dit is geen project voor één of twee jaar. Dit is een verbintenis voor het leven”, liet de topman van het Maleisische Air Asia, die in 2011 grootaandeelhouder van de voetbalclub werd, de bezorgde aanhang maandag in een open brief weten.

QPR blijft vechten

"Er zijn nog acht wedstrijden te gaan. We hebben Chelsea op Stamford Bridge verslagen en tegen Southampton en Sunderland laten zien waartoe we in staat zijn. En we hebben in de laatste drie duels zeven keer gescoord. Er is nog van alles mogelijk. We vechten en we blijven vechten. Ik heb de moed echt niet opgegeven.”