Nieuws
1125379
Nieuws

Maak fotoboek op Galaxy S4

Online uitgever Blurb kondigt een samenwerking aan met Samsung voor het direct maken en afdrukken van boeken en magazines vanaf de Samsung Galaxy S4. Gebruikers van de nieuwe smartphone kunnen met de foto-app Story Album eenvoudig en snel een fotoboek of magazine maken van foto’s op hun telefoon.

“Mensen vinden het gemakkelijk en prettig om direct foto’s te maken met de mobiele telefoon, maar ze waarderen ook print omdat het mooi en blijvend is”, zegt Eileen Gittins, oprichter en CEO van Blurb. “Nu onze samenleving steeds digitaler wordt, stellen we tastbare producten heel erg op prijs. Door de uitstekende beeldkwaliteit van de Samsung Galaxy S4 te combineren met het eenvoudige productieproces van Blurb-boeken en -magazines, krijgt iedereen het beste van digitaal en analoog.”

“De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een uitstekende camera en geavanceerde functies om de fotografie te optimaliseren”, zegt Chan-Woo Park, Vice President of Product Strategy Team bij Samsung. “We verwachten dat onze klanten hun mooie foto’s in eveneens mooie boeken en magazines willen vormgeven. Onze samenwerking met Blurb zal onze klanten een uitstekende ervaring bieden.” 

Blurb werkt samen met zes drukkerijen verdeeld over drie continenten en heeft tot op heden 6,5 miljoen boeken verzonden naar 70 landen.