Nieuws/Binnenland
1127960
Binnenland

Wilders op de bank bij Eva

Zondagmorgen 10 maart om 09.30 uur op Nederland 1 neemt PVV-leider Geert Wilders plaats op de paarse bank van Eva Jinek.  Voor een goed gesprek over de actuele politieke ontwikkelingen. Zo organiseert de PVV een ‘verzetstournee’ tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet.  Ook gaat  Geert Wilders in op de  vrouwenrechten in de islam en de doodsbedreigingen vanuit Al-Qaeda.

Acteurskoppel Erik de Vogel en Caroline de Bruijn, beter bekend als Ludo en Janine uit Goede Tijden Slechte Tijden, komt vertellen over  het  nieuwe reisprogramma “Romancing the globe”. Ook vertellen ze over het succes van GTST en hun samenwerking.

Een simpele fles tafelazijn kan honderden vrouwen het leven redden. Professor Lex Peters heeft een methode ontwikkeld waarbij met azijn kan worden vastgesteld of een vrouw baarmoederkanker kan krijgen. Door vroegtijdige ontdekking van het virus kan de ziekte eenvoudig behandeld worden.  Als oprichter van de Female Cancer Foundation heeft gynaecoloog Peters zich als doel gesteld om baarmoederhalskanker de wereld uit te krijgen.