Nieuws/Binnenland
1128920
Binnenland

Rihanna veroorzaakt dubbeldikke rijen

Rihanna presenteerde vannacht de kledinglijn die zij ontwierp voor het Britse modemerk RiverIsland. Dikke rijen schreeuwende tieners stonden op de stoep van de winkel in Oxford Street Londen, waar de eerste capsule collectie van de zangeres voor het eerst in de verkoop ging.

De jonge fans stonden te trappelen om zich, na opening van de winkel, te storten op haar designs en een glimp van de kersverse ontwerp-ster op te vangen, zo meldt Daily Mail.Haar collectie, waarmee ze haar eerste stap in modeland zet, bevat veel pikante splitten, denim, neon en vooral veel van wat zij zelf zou dragen.

Maar met prijzen  als 175 euro voor een jack, is het nog de vraag of de tienerfans zich het kunnen veroorloven om er zo bij te lopen als hun idool.

Een simpele zwart jurk kost, zoals de zangeres zelf droeg bij de lancering van haar collectie in de winkel, is te krijgen voor een redelijker bedrag van 52 euro, andere ontwerpen zoals een fluo mini-jurkje  zijn te koop  voor 87 euro.

Rihanna lijkt zich er niet zo´n zorgen over te maken. Volgens haar is er geen volk dat de Britten kan verslaan als het gaat om hoe je te kleden. "In Engeland wonen de meest modebewuste kids van de wereld," zo zegt de ster. "Zij inspireren de high-end designers, zij bepalen wat cool is."

Bekijk hier een deel van de collectie en de enthousiaste tienerfans.