Nieuws/Binnenland
1128992
Binnenland

Overname Splash en Flash door Jachtwerf Heeg

Jachtwerf Heeg is de exclusieve dealer van de Splash & Flash geworden. De Splash is ontworpen door de bekende ontwerper Jac. de Ridder als opvolger van de optimist. Het is de ideale boot voor jonge zeilers van 13 t/m 18 jaar. De Splash is een internationale  wedstrijdklasse en al jaren een van de grootste wedstrijdklassen in Nederland. Bovendien is er afgelopen jaar de Splash 19+ klasse bij gekomen. 

De Splash en Flash zijn de sportieve, speciaal op jongeren gerichte boten van Jachtwerf Heeg.Zowel de levering van nieuwe boten als onderdelen en onderhoud zorgen voor een thuisbasis om de Splash verder te promoten binnen de gehele zeilerswereld. Hierbij wordt uiteraard nauw samengewerkt met de SKON (Splash Klasse Organisatie Nederland) en de SCIA (Splash Class International Association).   

In 2013 wordt het wereldkampioenschap in Nederland gehouden. De afgelopen 10 jaar waren de WK’s in België, Polen, Italië, Kroatië, Portugal, Wales, Tsjechië en zelfs in Nieuw Zeeland.

De Splash en Flash worden getoond tijdens de HISWA naast de Randmeer en G2 op het daysailer paviljoen van 6-10 maart in Amsterdam.

Meer informatie: Jachtwerf Heeg