Nieuws
1130871
Nieuws

Vernieuwde Renault Scénic komt in mei

Zie hier de vernieuwde Renault Scénic en Grand Scénic. De ruimtewagens arriveren in mei dit jaar bij de Nederlandse showrooms.

R-Link

De designafdeling van Renault heeft zich vooral gericht op het front waar een groter logo, een grille in hoogglans zwart en nieuwe lichtunits de boel domineren. Aan de achterzijde hebben de lichten vooral een frissere uitstraling gekregen door minder gebruik te maken van rode kleuren. Het interieur krijgt verder subtiele aanpassingen. Vooral de afwerking moet van een hoger niveau zijn. Nieuw is de toevoeging van het multimediasysteem R-Link. Dit systeem is te bedienen met een joystick en met een touchscreen en biedt toegang tot diverse zaken als muziek en navigatie. Onder de motorkap wijzigt er niet veel. Wel laat Renault weten dat de TCe 130 benzinemotor 15% zuiniger met brandstof omspringt.

Genève

De vernieuwde Scénic en Grand Scénic beleven hun werelddebuut tijdens de Autosalon van Genève in maart dit jaar. Hetzelfde geldt voor de wat avontuurlijker ingestelde broer; de Scénic XMOD.